K22 - ett högkvarter för yrkeserfarna mediaspecialister och coacher

K22 ÄR EN FRILANSGRUPP på Södermalm i Stockholm. Här hittar man drygt trettio specialister inom reklam, media och affärsutveckling. På K22 samlas allt från bokförläggare och PR-folk till designers och organisationsutvecklare.

ULF BERGMAN på Stolt Kommunikation hittar du här. Om du har missat hans föreläsningar och workshops i grunderna för sälj- och marknadsföring rekommenderar jag starkt att du hör av dig. Om du vill prova kan du utan kostnad få delta i en av hans Varumärkesakuten®. Här lär du dig hur du fokuserar och vässar dina verktyg på marknaden – oavsett var du befinner dig i din karriär. Ulf och jag har sedan länge ett tajt samarbete och vi håller också workshops tillsammans.

WEBBDESIGNERN MAGNUS FERMIN på Digitalpiloterna hjälper dig med din marknadsföring i digitala medier. Magnus är inte bara duktig på teknik och design – han är också lätt att samarbeta med eftersom han är både klok och empatisk och har lätt för att förstå uppdragsgivarnas verkligheter. Kort sagt, Magnus en klippa.

DESSUTOM HITTAR DU även coacher som Ewa Wigenheim som tränar personal och ledare i stresshantering och livsfokus. Eller Lena Gennerud som via sitt Hejda Dig Affärsutveckling® ökar samarbetsförmågan och produktiviteten på företagen med sin berömd arbetsmodell “Kraftpoäng — Livets Valuta!”.

K22 ÄR I SIN FRIA FORM en organisation helt utan overhead-kostnader. Här betalar du bara för det du behöver.

 

För innovatörer: SäljDinIdé!

UNGA INNOVATIONSBOLAG inom biokemi och miljö har ofta utmärkta idéer och produkter men inte lika god vana vid marknadsmässiga spelregler. Det är inte ovanligt att man filar så länge på produkterna att chanserna på marknaden hinner passera. Det är viktigt att man kommer igång med sin marknadsföring i tid. Produkten måste faktiskt inte vara perfekt innan man erbjuder den.

IHOP MED SILVERDAL INNOVATION NETWORK och några andra företag har vi därför startat konceptet SäljDinIdé! Samarbetet går ut på att kunna erbjuda kostnadseffektiv coachning och marknadsföring som är anpassad efter denna typa av entrepenörer och bolag. För unga bolag är ekonomi nästan alltid en investeringskostnad och därför kan det vara svårt att ha råd med tjusiga reklam- och webbyråer. SäljDinIdé! erbjuder mycket erfaren expertis inom marknadsföring, sälj och finansiering, men till ett rimligt pris. Om du känner dig träffad så hör bara av dig för en kostnadsfri konsultation. Vi hjälper dig med råd och tips i hur man får en utmärkt affärsidé att snabbt börja generera inkomster.

 

Bra affärsnätverk där vi kanske kommer att ses

SVENSKA HANDELSKAMMAREN anordnar frukostseminarier, workshops och AW. Dessa är inte så "säljfokuserade", utan är mer inriktade på ledarskap och god företagsamhet. Inbjudna företagare och organisationer berättar om deras fantastiska och företagsamma projekt som på olika sätt gör nytta för Världen. Konungens stiftelse för Unga Företagare var där den 29 april med mycket inspirerande historier och erfarenheter. Arndts affärsnätverk har vi tagit en tillfällig paus ifrån. Istället kanske vi ses på Solna Vikings Affärsnätverk som verkar vara mycket trevligt och intressant. Academy of Excellence är också en bra källa till inspiration och affärsmöjligheter. Har du tips vad gäller intressanta nätverk så hör gärna av dig!

 

Trist, och sedan länge avslutat: Balder och J. Sjönander

PÅ FRÅGAN: Samarbetet är sedan 2013 helt avslutat. Vi har inga likheter.

© 2015 Design Carl Sandberg

• Nytorgsgatan 11b • 116 22 Stockholm 

• info@designcarlsandberg.se • 076 - 871 95 98